Chapewerken voor nieuwbouw en verbouwing

Als u een chapespecialist zoekt die u kan helpen met uw chapewerken in Lummen of omgeving dan moet u een beroep doen op Claes Chapewerken. Ik bied een passende oplossing voor elke vloer en ik stel alles in het werk om u een duurzaam resultaat af te leveren. Ik ijver elke keer opnieuw voor een vlotte samenwerking met al mijn klanten. Dat doe ik door goed te luisteren en eventuele problemen snel en daadkrachtig op te lossen. Ook na de uitvoering.

Verschillende soorten chape

Bij Claes Chapewerken werk ik met verschillende soorten chape. Als uw betonvloer geen scheuren heeft en droog genoeg is, kunt u opteren voor een hechtende chape. U kunt ook kiezen voor een niet-hechtende chape, daarbij is er een scheidingslaag tussen de draagvloer en de chape. Daarbij kunt u ook een zwevende chape overwegen, ideaal voor op uw isolatielaag. Zwevende chape kan ook op vloerverwarming.

Bijkomende informatie over de hulpstoffen

Voor meer specificaties en informatie over de chapenetten en vezels kunt u de pdf’s er eens op nalezen. Ook over randisolatie, het dispersieproduct, Vasco en Ethafoam, bied ik graag bijkomende informatie aan.

Chapewerken op alle ondergronden

U kunt ook rekenen op Claes Chapewerken om chapewerken op platte daken uit te voeren. Daarbij maken wij de daken bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden zoals regen en wind. Ook als er opritten en terrassen moeten uitgevlakt worden, maakt u best staat op mijn diensten en zelfs voor allerhande klinkerwerken steek ik graag de handen uit de mouwen.

Vrijblijvende offerte

Zoals u wel heeft opgemerkt: voor uw chapewerken in Lummen moet u bij Claes Chapewerken zijn. Maak een afspraak en dan kom ik langs om alles vrijblijvend op te meten en een gratis offerte op te stellen. Ook voor meer inlichtingen over chape, geeft u mij maar een seintje.