Professioneel geplaatste vloerchape door Claes Chapewerken uit Lummen

Heeft u professionele hulp nodig met het leggen van uw vloerchape in Lummen of omstreken? Vertrouw dan op Claes Chapewerken. Ik ben gespecialiseerd in allerhande chapewerken en vloerwerken en samen met mijn vader, François, van wie ik de stiel heb geleerd, stroop ik graag de mouwen op om mensen uit de nood te helpen met hun chapewerken. Claes Chapewerken is werkzaam in Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen.

Chapewerken

Claes Chapewerken is al bezig van 1993 met het vakkundig uitvoeren van allerhande chapewerken. In die tijd was het mijn vader die zaakvoerder was. Hij ging als eerste van start met een volautomatische chapepomp die was ontwikkeld door MC Machines in Lummen. Sinds 2012 heb ik, Jurgen, het heft in handen genomen. Met veel zin voor perfectie ga ik aan de slag met alle soorten chape zoals hechtende chape of zwevende chape.

Vloerwerken

U kunt ook rekenen op de diensten van Claes Chapewerken om allerhande vloerwerken uit te voeren. Het gaat dan voornamelijk om de voorbereidende werken om oppervlaktes perfect egaal te maken zodat u naar believen kunt betegelen en afwerken. Bekijk gerust enkele van mijn realisaties.

Maak een afspraak

Aarzel niet om contact op te nemen voor hulp bij het leggen van uw vloerchape in Lummen. Het is steeds mogelijk om een afspraak te maken en dan kom ik langs om alles op te meten en een gratis en vrijblijvende offerte op te stellen. Ik sta u ook graag bij met professioneel advies over chape.