Voorbereidende vloerwerken

Claes Chapewerken bvba - Lummen - VloerwerkenVoor al uw vloerwerken in Lummen en omstreken kunt u een beroep doen op Claes Chapewerken. Ik ben gespecialiseerd in alle voorbereidende werken aangaande vloeren zodat u achteraf makkelijk en snel uw vloer kunt leggen met onder andere tegels en laminaat. Ik zorg ervoor dat alle oppervlaktes perfect glad met chape gelegd worden.

Badkamer betegelen

Ook als u uw badkamer opnieuw wenst te betegelen, kunt u rekenen op Claes Chapewerken. Ik werk in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en ga aan de slag met veel zin voor detail. Alle tegels worden met veel precisie en zorg gelegd zodat u er lang van zal kunnen genieten. 

Realisaties

Als u een beter beeld wilt krijgen van de geleverde werken, kunt u altijd eens een kijkje nemen naar mijn realisaties. U zult zien dat ik bij elk project ijver voor een minutieuze afwerking en proper resultaat. Voor chapewerken kan dat ook niet anders: perfectie is dan de norm.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende opmeting en gratis offerte voor uw vloerwerken in Lummen. Claes Chapewerken is een betrouwbare partner voor al uw chapewerken. Neem dus snel contact op met mij. Ik beantwoord al uw vragen en geef graag een woordje uitleg.